Centar gradnje Krk

0800 654 400
BESPLATNI INFO TELEFON

CENTAR GRADNJE KRK
CENTAR GRADNJE KRK sa radom je započeo 2016. godine i već sada je postao mjesto u koje se kupci rado vraćaju, jer naše stručno osoblje uvijek stoji na raspolaganju kupcima sa savjetima, preporukama i prodajnim uslugama.
 
Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji u gradu Krku i na više od 6.000 m² otvorenog i 1.200 m² zatvorenog prodajno-skladišnog prostora nudimo široku paletu građevinskog materijala, alata, te boja i lakova renomiranih robnih marki kao što su Wienerberger, Ytong, Knauf, Schiedel, Bramac, Tondach, Murexin, Samoborka, Sika, Semmelrock, Svjetlost i mnogi drugi.
 
Široki asortiman, usluga savjetovanja, promptna isporuka robe, usluga transporta, povoljni uvjeti kupnje te brojne akcije dovoljni su argumenti na pitanje zašto kupovati u Centru gradnje Krk.
 
Naše reference, kontinuirano širenje prodajnog asortimana i opremljenost zasigurno su dovoljan motiv za sve naše sadašnje i buduće kupce.
 
Vizija tvrtke je kontinuirani razvoj te praćenje trendova novih građevinskih materijala, kao i stalna edukacija zaposlenika kako bismo u cjelosti zadovoljili sve prohtjeve današnje moderne, ekološke i brze gradnje.
 
Posjetite naš prodajni centar…on je pravi odabir za nabavu kvalitetnih materijala uz stručne savjete i ugodnost kupovanja!