Centar gradnje Krk

0800 654 400
BESPLATNI INFO TELEFON

DOBAVLJAČI


WIENERBERGER
Wienerberger je najveći svjetski proizvođač opeke (Porotherm, Terca) i tržišni lider krovnog glinenog crijepa (Koramic, TONDACH) u Europi te betonskih ploča i opločnika (Semmelrock) u srednjeistočnoj Europi. Građevinski materijali i rješenja od opeke su zdrava, ekonomična i energetski učinkovita.

UNITHERM
U Ciglani Cerje Tužno danas se prema najsuvremenijoj tehnologiji proizvodi opeka robnog žiga UNITHERM, isključivo od čiste gline bez ikakvih dodataka, ekološki najprihvatljiviji, najzdraviji i prirodni građevinski proizvod.

YTONG
YTONG je građevinski materijal od porobetona i podrazumijeva asortiman elemenata za zidanje različitih dimenzija. Materijal odlikuju razne karakteristike kao što su - vrhunska toplinska izolacija, iznimna nosivost, požarna otpornost, protupotresnost te višenamjenska upotreba. YTONG je jednostavan za obradu te omogućuje veoma brzu gradnju. Objekti građeni YTONG-om su trajni, sigurni i zdravi.

KNAUF
Grupacija Knauf jedan je od vodećih europskih proizvođača građevinskog materijala. Knauf proizvodi i isporučuje inovativne proizvode i sustave suhe gradnje namijenjene profesionalnom tržištu kao i "uradi sam" potrošačima. Knauf sustavima za suhu izgradnju ostvaruju se sve vaše želje vezane uz unutarnje uređenje stambenog ili poslovnog prostora: suho, brzo, čisto i ekonomski povoljno od podruma do krova.

MUREXIN
I.T.V. d.o.o. je tvrtka s najdužim iskustvom u industrijskoj proizvodnji vapna u Hrvatskoj. Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i plasmanu vapna te široke palete građevinskog materijala na vrlo dinamičnom Hrvatskom tržištu, pozicionirali su Istarsku tvornicu vapna kao značajan i stabilan gospodarski subjekt u svojoj domeni.

SAMOBORKA
Tvrtka Samoborka d.d. osnovana je davne 1906.godine. Kroz više od 100 godina postojanja razvila se u tržišnog lidera u Hrvatskoj u proizvodnji žbuka, fasada, mortova, ljepila, betonskih proizvoda kao i proizvoda za hidroizolaciju i sanaciju.

TONDACH
Tondach Gleinstätten AG dio je Wienerberger Grupe, čiji je uspjeh počeo prije 200 godina u Austriji. Ako ste kupili TONDACH® crijep dobro ste odabrali! TONDACH® na sve svoje proizvode izdaje jamstvo od 33 godine. Crijep koji se peče na 1000 °C osigurava dugotrajnost Vašeg krova i stoga možemo s pravom reći da Vam je osiguran "krov za generacije".

BRAMAC
Ime BRAMAC sinonim je za kvalitetu i inovaciju. U 40 godina proizvedeno je više od tri milijarde crjepova, te ih je postavljeno na dva milijuna krovova kojih je svakim danom sve više.

FRAGMAT
Vodeći proizvođač širokog proizvodnog programa termoizolacija i hidroizolacija za sve vrste objekata, od temelja do krova.

SIKA
Sika je globalna tvrtka s mrežom podružnica po cijelom svijetu koje djeluju u području specijalnih kemijskih proizvoda za građevinarstvo i industriju. Sika se zalaže za kvalitetu, uslugu, sigurnost i brigu za okoliš.

DRACO
DRACO je tvrtka specijalizirana za hidroizolacije koja postavlja standarde za hidroizolacijske sisteme. Posvećeni smo pružanju specifičnih rješenja za svaku situaciju jer ne postoji univerzalno rješenje za svaki pojedini slučaj.

SCHIEDEL
Schiedel je od osnivanja 1946. godine vodeći svjetski proizvođač dimnjaka, prisutan na hrvatskom tržištu od 1973. godine. Proizvodi Schiedel oduvijek se odlikuju modernim rješenjima, visokom i stabilnom kvalitetom, estetikom, pouzdanošću i trajnošću, a dimnjaci koje prodajemo predstavljaju najbolju kvalitetu.

PGM
Hrvatski proizvođač sistema dimnjaka koji sve elemente svojih sistema proizvodi u Hrvatskoj. Odvojeni proizvodni ciklus glineno-šamotnih dimovodnih cijevi i betonskih elemenata laganog plašta usavršavamo već tri desetljeća i danas sa zadovoljstvom možemo kazati da naši modernizirani pogoni uspješno zadovoljavaju potrebe Hrvatske i regije.

SEMMELROCK
Više od 50 godina postavlja Semmelrock Stein + Design nove standarde u dizajnu, tehničkim znanostima i modernim tehnikama proizvodnog pogona na području proizvodnje betonskih opločnika i ploča čime smo se u srednjoj i istočnoj Europi etablirali kao vodeći stručnjaci u oblikovanju vanjskih površina.

CHROMOS SVJETLOST
...tisuće i tisuće nijansi. Za tisuće i tisuće vaših želja. Za tisuće novih ideja...

HEMPEL
Vodeći svjetski dobavljač premaza za dekorativu, industriju, pomorstvo, tržište kontejnera i jahti. Hempel je ekološki osviještena kompanija koja ulaže u istraživanje i razvoj, unaprijeđenje proizvodnih tehnika I pružanje adekvatne profesionalne usluge. Naše znanje, iskustvo i ulaganje u gore nabrojene segmente omogućuje nam da stvorimo jedinstvenu ponudu i ponudimo dodatnu vrijednost našim kupcima.